Over ons
Team Bastov

Element van verbinding

Team Bastov staat voor een respectvolle omgang met elkaar. Wij zijn er van overtuigd dat sport een element van verbinding brengt en dat het positief uitwerkt in uw dagelijkse leven en in de samenleving. Wij bieden trainingen aan die een positief effect hebben op u sociale, mentale en fysieke gesteldheid. Trainen bij Team Bastov is voor jong en oud.

Er is voor ieder wat wils. Contactsport is vaak door fysiek contact met de ander een drempel om te beginnen aan bijvoorbeeld Muaythai/Kickboksen. Tegelijkertijd is het inmiddels wetenschappelijk bewezen dat contactsport juist een geweldig middel is om aan u zelfvertrouwen en conditie te werken, u weerbaarheid te versterken en kennis te maken met uw eigen en een anders lichamelijke integriteit. Bij Team Bastov gebeurd dit op een veilige en laagdrempelige manier. Voor diegenen die de drempel nog steeds te hoog vinden is er altijd een andere optie binnen Team, Bastov. Bijvoorbeeld met Bokszaktraing Meppel. (zie trainingen) Kort gezegd is er binnen Team Bastov genoeg in huis om samen met ons te werken aan een nog betere kwaliteit van uw leven.

Naast groepslessen worden er ook individuele trajecten aangeboden op basis van personal training en mentale coaching. Ook is het mogelijk om als bedrijf met uw personeel iets te ondernemen om zelfvertrouwen en weerbaarheid te versterken waardoor ziekteverzuim keldert.

Wilt u ook op een verantwoorde manier allround sporten?

Meld u dan nu aan